Sterke campagnebeelden, verhelderende schema's. Vraag maar.


NUL20 nr 110 cover
  • Magazines en catalogi, Illustraties

Vaak zijn de covers van NUL20 gebaseerd op een foto van de vaste fotograaf. Deze cover is een uitzondering, waarbij Imaginist een abstract idee visueel uitwerkt. Een grafiek wordt als een stadsskyline voorgesteld.

Live Preview
  • Bijdrage van Imaginist
  • NUL20

NUL20 is een platform voor informatie en opinievorming over woonbeleid en stedelijke ontwikkeling in de regio Amsterdam. Het platform bestaat uit het tijdschrift (4x per jaar), een digitale nieuwsbrief, een website met actuele nieuwsverslaggeving en (medewerking aan) debatprogamma’s in Pakhuis de Zwijger.


Custom sticker on camper
  • Illustraties, "Specialekes"

Een "low poly" illustratie op basis van een foto van je hond op je camper? Imaginist maakt het voor je.
Geen beelden uit een beeldenbank maar écht persoonlijke ontwerpen.
In dit voorbeeld zie je hoe het eigen ontwerp van de hond met vlakken, kleuren en lijnen mooi aansluit bij de reeds bestaande bestickering van de camper (de onderbroken strepen rond de ramen).

 

Een bestickerde achterkant.

 

Welk ontwerp wil jij?  Geef je wensen door.


Illustraties met een badeendjes
  • Marketing materiaal, Illustraties

Imaginist combineert 2D en 3D illustratietechnieken voor een serie van illustraties met badeendjes.

Deze beelden worden gebruikt bij webpagina's, nieuwsbrieven en marketing.

Zin in Nederlands is een online leerplatform. Een deel is gratis voor iedereen beschikbaar, met name nieuwsberichten en een basis grammaticagids.
Het beste onderdeel is te betalen: een toffe interactieve taaltrainer, 20 lessen, meer dan 100 onderdelen. Uiterst geschikt voor anderstaligen  die zelfstandig hun Nederlands willen bijschaven.
Meer info: https://zininnederlands.be


iOmniwize schema
  • Marketing materiaal, Illustraties

Een illustratie met iconen voor gebruik in een drieluik.

3-luik omniwize

iOmniwize is een product van Plantyn.

Meer info: https://www.iomniwize.net/


Stress
  • Illustraties

Gemaakt voor een presentatie over stress: in dit geval examenstress.

Ankerpunt zet zich sinds 2008 in voor het welbevinden van kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en gezinnen.
Meer info: https://ankerpunt.be/


Uit de boot spelbord
  • Logo's, Illustraties, "Specialekes"

Uit de boot is een gezelsschapspel bedacht door Jaak Seminck, een sociaal werker van 't Lampeke. Het doel van het spel is om een beter inzicht te krijgen in kansarmoede en sociale uitsluiting.

Hieronder zie je het spelbord. Dat is groot (90 x 80 cm) omdat het de bedoeling is om in groepen te spelen, bvb in een klas. Het is gedrukt op canvas en wordt opgerold.
De 4 vaartuigjes zijn ook pionnen. Het gebruik van de verschillende soorten dobbelstenen doet de spelers de gevolgen van kansarmoede voelen.
Imaginist maakte de vormgeving van logo (met het lettertype van 't Lampeke), spelbord, kaartjes, handleiding en andere spelelementen.

 

Buurtwerk ’t Lampeke vzw (Leuven) wil kansarmoede opmerken en doorbreken en ondersteunt mensen door samen met hen op weg te gaan. Zij werkt met alle leeftijdsgroepen en biedt een basiswerking en projecten aan rond alle levensdomeinen. Het werken met gezinnen en opvoeding staat centraal.