Wat zou dat zijn?


Custom sticker on camper
  • Illustraties, "Specialekes"

Een "low poly" illustratie op basis van een foto van je hond op je camper? Imaginist maakt het voor je.
Geen beelden uit een beeldenbank maar écht persoonlijke ontwerpen.
In dit voorbeeld zie je hoe het eigen ontwerp van de hond met vlakken, kleuren en lijnen mooi aansluit bij de reeds bestaande bestickering van de camper (de onderbroken strepen rond de ramen).

 

Een bestickerde achterkant.

 

Welk ontwerp wil jij?  Geef je wensen door.


Inpakpapier fractaal
  • "Specialekes"

Detail van inpakpapier met een complexe en kleurrijke fractaal

Imaginist is gefascineerd door fractalen; beelden gecreëerd door een set van grafische instructies.
De rekenkracht van computers maakt het mogelijk om met fractaalprogramma’s beelden te maken die voordien gewoonweg niet gerealiseerd konden worden. De onderliggende wiskunde bestaat nog maar ten volle 50-tal jaar en men ontdekt steeds meer mogelijkheden. De eerste fractale computerbeelden leken psyschedelische chaos, maar de recente computerbeelden zijn dat niet. Het resulterend beeld kan van allerlei aard zijn: rustig of energiek, felgekleurd of zacht, met duidelijk herhalende patronen of niet.

 

Imaginist gebruikt fractalen voor achtergrondbeelden, t-shirtbedrukking, verpakkingspapier en zelfs logo's.


Een andere toepassing is interieurontwerp. Gecombineerd met grootformaatdrukwerk heeft dat een verbluffend effect. Hierboven zie je relatief kleine afdruk in een eetkamer.

Meer weten? Download dit pdf-bestand met meer uitleg en voorbeelden.


Omdenkspel
  • Logo's, "Specialekes"

Onderkant verpakking

Imaginist stond in voor het logo, kaartjes, verpakking en handleiding.

Ook een Engelse versie is beschikbaar.

Meer info: https://connecttransform.be/re-thinking-game/

Connect & Transform richt zich op
- Het versterken van samenwerkingsintelligentie.
- Het co creëren van transitie trajecten.
- Het ontwerpen van hefbomen voor strategie realisatie.
Meer info: https://connecttransform.be


Pseudogevoelens - kaarten van Human Matters
  • "Specialekes"

               Pseudogevoelens - cards - NL - vb 91-922.jpg

Een voorbeeld van 1 kaart. Elke kaart heeft een unieke voor- én achterkant, dat is niet altijd zo bij kaarten.

Deze kaartenset is bedoeld om persoonlijke verwijten (pseudogevoelens) snel te leren vertalen naar behoeftewoorden. Hierdoor kun je zelf sneller to the point komen als je feedback wil geven wanneer iemand iets doet wat je stoort. Ook bij Verbindend Luisteren is de set handig om de verwijten van anderen te horen als onhandig geformuleerde behoeften, en ze eventueel te vertalen.

Deze kaartenset is gebaseerd op het gedachtengoed van Verbindende Communicatie (Human Matters) met haar oorsprong in Geweldloze Communicatie (Marshall Rosenberg).

52 kaarten, gedrukt in Polen. Beschikbaar in Nederlands, Frans en Engels.

De rode draad bij de trainingsprojecten van Human Matters is Verbindende (geweldloze) Communicatie. De mens met zijn talenten en competenties staat centraal. Human Matters streeft ernaar om het beste in elke mens naar boven te halen. Emotionele intelligentie is hierbij een belangrijke hefboom. Erwin Tielemans is de bezieler en oprichter van Human Matters.
Meer info: https://humanmatters.eu


Tiensestraat 167 in 3D print
  • "Specialekes"

Unieke huisnummers op maat gemaakt en in 3D geprint.
Contacteer Imaginist voor de jouwe.


Uit de boot spelbord
  • Logo's, Illustraties, "Specialekes"

Uit de boot is een gezelsschapspel bedacht door Jaak Seminck, een sociaal werker van 't Lampeke. Het doel van het spel is om een beter inzicht te krijgen in kansarmoede en sociale uitsluiting.

Hieronder zie je het spelbord. Dat is groot (90 x 80 cm) omdat het de bedoeling is om in groepen te spelen, bvb in een klas. Het is gedrukt op canvas en wordt opgerold.
De 4 vaartuigjes zijn ook pionnen. Het gebruik van de verschillende soorten dobbelstenen doet de spelers de gevolgen van kansarmoede voelen.
Imaginist maakte de vormgeving van logo (met het lettertype van 't Lampeke), spelbord, kaartjes, handleiding en andere spelelementen.

 

Buurtwerk ’t Lampeke vzw (Leuven) wil kansarmoede opmerken en doorbreken en ondersteunt mensen door samen met hen op weg te gaan. Zij werkt met alle leeftijdsgroepen en biedt een basiswerking en projecten aan rond alle levensdomeinen. Het werken met gezinnen en opvoeding staat centraal.