Zoveel mogelijkheden: Wordpress, Drupal, Weebly, ...
Imaginist staat je bij.


Screenshot van de website van ZiN
  • Websites

Zin in Nederlands is een online leerplatform. Deze site heeft erg verschillende onderdelen.
De ZiN-taaltrainer is een product en het resultaat van intens teamwerk.

Veel technologieën worden hier gecombineerd. Wordpress, Learndash, H5P, Sendgrid, ...
Niet altijd eenvoudig en het moet er nog goed uitzien ook. Imaginist staat bij.

Live Preview

Zin in Nederlands is een online leerplatform. Een deel is gratis voor iedereen beschikbaar, met name nieuwsberichten en een basis grammaticagids.
Het beste onderdeel is te betalen: een toffe interactieve taaltrainer, 20 lessen, meer dan 100 onderdelen. Uiterst geschikt voor anderstaligen die zelfstandig hun Nederlands willen bijschaven.


NUL20 website
  • Websites

Deze website bestaat sinds 2002 en heeft al vele transformaties gemaakt. Momenteel is die gemaakt in Drupal en zijn er meer dan 10.000 pagina's.
De site bevat niet alleen alle artikels die ooit in het tijdschrift verschenen, maar ook veel extra nieuws, agenda-items, boekbesprekingen en foto- en videoreportages. Elk type heeft zijn eigen weergave.
Imaginist is de webmaster, verantwoordelijk voor de vorm en de technologie.

De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft recent de site gearchiveerd voor zijn omvangrijke inhoud.

Live Preview

NUL20 is een platform voor informatie en opinievorming over woonbeleid en stedelijke ontwikkeling in de regio Amsterdam. Het platform bestaat uit het tijdschrift (4x per jaar), een digitale nieuwsbrief, een website met actuele nieuwsverslaggeving en (medewerking aan) debatprogamma’s in Pakhuis de Zwijger.


Screenshot van de website van Klemtoon K
  • Websites

Een project dat Imaginist erg ter harte neemt: met klare communicatie bereik je meer.
Veel mensen hebben een beperking die toegang tot informatie belemmert. Enkel met speciale aandacht voor toegankelijkheid pik je dit publiek weer op.
Toegankelijk communiceren heeft nog meer voordelen: websites worden beter vindbaar, gebruiksvriendelijker en goedkoper te beheren.

Imaginist heeft zich hiervoor verdiept in de WCAG-toegankelijkheidsnormen en is mee initiatiefnemer.

Live Preview

Klemtoon K werkt aan communicatieprojecten met breed bereik als uitgesproken doelstelling. Ze maken, schrijven, begeleiden, trainen, adviseren en testen.


Screenshot van de website van IRS
  • Websites

Een verzorgde en zakelijke presentatie van een ingenieursbedrijf.
Het hart van de website zijn hun realisaties. Deze heeft Imaginist zo ontwikkeld dat een realisatiepagina eenvoudig een productfiche oplevert. Die worden ook als download aangeboden.

Live Preview

IRS Studiebureau uit Kortenberg is een technische partner voor bouwprojecten. De ingenieurs zijn specialisten in stabiliteit, technieken en duurzaam bouwen.
Deskundig, innovatief en accuraat.


Screenshot van de website van TAC
  • Websites

Een bedrijfswebsite met voorstelling van hun diensten, referentieprojecten, referentieklanten en mogelijkheid voor offerte-aanvraag of sollicitatie.

Live Preview

TAC is The Airconditioning Company. Contacteer TAC! voor duurzame, hoogkwalitatieve klimatisatie en sanitair.


Screenshot van de website van Loots
  • Websites

Een ruime en erg functionele website.
De bezoeker kan er berichten sturen naar nabestaanden en vindt er ook honderden troostende teksten, met een efficënte zoekfunctie.
Er is zelfs een suggestielijst met passende muziek bij plechtigheden.

Gemakkelijk te onderhouden door Loots. Rouwberichten en livestreams van uitvaarten kunnen ze eenvoudig én snel toevoegen.

Live Preview

In alle intimiteit afscheid nemen van een dierbare? Rouwcentrum Loots regelt begrafenissen en crematies in Antwerpen en ruime omgeving.